Godnight !

Nu ska jag sova , bloggar mer imorgon när jag kommer hem !
Imorgon drar mamma och pappa till norland och ska kolla på typ någon stuga.. ? :S
Så jag kan nog göra vad jag vill (a) dom kommer hem på söndag , men jag ska åka till min syster i Norsborg på fredag så kommer iallafall inte vara hemma :)

 Puss Jennifer

Börjar bli kallt ute nu !

Nu har jag kommit hem, eller kom hem vid typ åtta dåra men iallafall. Efter skolan åkte jag hem med Melinda, vi gjorde typ ingenting ? haha vi åt och typ satt vid datan. Hon typ hoppade på mig för att jag tog hennes mobil.. Vad har hon för hemligheter för mig egentligen.. ? Det ända jag visste var att hon smsade med theo , men jag fick inte se vad dom smsade om.. -.- aja, Vid typ kvart i fem så körde Melindas mamma oss till farsta ip för att hon skulle ha match. Dom mötte Enskede´, och Stuvsta förlorade med 6-1.. HAHA! Fy fan vad jag höll på och frysa ihjäl när jag typ stog där!! Matchen var slut typ vid kvart över sju tror jag så dom körde hem mig direkt , direkt när jag kom hem så hoppade jag in i duschen. Efter det åt jag min "middag" Det blev flingor och macka.. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och är inne på msn, men det är inga sociala inne.. -.- Snart ska jag iallafall sova !

 Puss Jennifer

Me <3 Sofijah !



Sofijah - En Saknad






















En saknad, en sorg, en jävla massa minnen

Det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner En obeskrivlig känsla, både kärlek och hat Jag gjorde allting, men jag fick ingenting tillbaks Nu känns det som om livet börjar gå i samma spår Saknar livet som vi hade men jag börjar tätt förstå Det kommer aldrig tillbaks, man måste glömma det som var Du har förändrat dig så mycket, du är inte den du var Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler Men vad fan ska jag göra, jag bara fejkar mer och mer Jag säger att jag glömt de, jo att allt är helt okej Men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig Det var du och jag för alltid, det var så det skulle va Det var bara med dig som jag kunde må bra Men nu är det försent, jag har förlorat allt det bra Det enda jag har kvar är tomma ord som du sa Wherever you go, whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes, or how my heart breaks I will be right here waiting for you Det var mycket som gick fel och jag ångrar allt jag sagt Men att svika mig så där var väl ändå lite elakt Jag saknar dig så mycket. har du glömt allting du sa Skulle alltid vara vi, alltid bara du och jag Men mina drömmar har krossats för länge, länge sen Jag hoppas bara att jag kan bli lycklig sen igen Att det finns någon därute som känner som jag Som har blivit lämnat och besviken, som kan få mig att må bra Man ska aldrig sluta hoppas, det har jag gjort Du är inte värd mig längre, du har spelat dina kort Du har haft dina chanser, varför gjorde du så där? Det enda du har gjort är att slita mig isär Jag vill berätta att jag älskar dig (älskar dig) nu och för alltid Men samtidigt så vet jag, det blir aldrig vi Lyssnar på orden när jag kickar här i takt I mina ögon har du inte längre någon makt Wherever you go, whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes, or how my heart breaks I will be right here waiting for you Wherever you go, whatever you do I will be right here waiting for you Whatever it takes, or how my heart breaks I will be right here waiting for you

Outfit

 

skola idag igen då..

Gud vad det är jobbigt och gå till skolan! Det är alltid så kallt och man vet inte vad man ska ha på sig! Idag börjar jag 20 över 8 :) Jag ska väl gå ungefär nio. Men nu ska jag fixa mig. Puss Jennifer

Godnatt

Nu ska jag sova. Bloggar imorgon !

 Puss Jennifer

frågor

13 HAR DU:
Ett förhållande:
 Nej.
En bästa vän: Ja.
Haft ett seriöst förhållande: -
Dejtat en av dina bästa kompisar: haha , nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Jaa.
Fått ditt hjärta krossat: Jaa. 
Haft ett one night stand: Inte hora !
Skrikit åt en lärare: japps
Sagt ngt o sen ångrat dig?: har gjort det ofta
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: nästan alltid..
Några smycken som kostat över 1000 kr: yes.
Snusat: jaa ( rekomenderar det inte! )
Rökt: Ja 


11 FÖRSTA:
Bästa kompis:
haha , ingen aning
Bil: Pappas
Kärlek: hihi , Hampus
Husdjur: har aldrig haft.
Semester: med husbil
Jobb: jobbar inte -.-
Köpta skiva: typ cascada ?
Riktiga kärlek: -  
Piercing: öronen
Parfym: íngen aning


9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: jaa det tror jag
Våga hoppa bungyjump: tror det
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: vad är mycket ?
Kalla dig själv lycklig: aldrig !
hellre ta bilden än vara med på den: båda =)
Kunna gråta över en kille: jaa , har gjort det några antal gånger..
Kunna gråta över en tjej:-------||--------
Ljuga för någon: ja
Kunna springa 50 mil: hahaha, inte allt på en dag (a)


jobbigt!

Nu har jag kommit hem , vi var i Hallunda på expert och kollade vad det var för fel. Men dom kunde inte fixa det så den är inne på lagning och jag fick ingen låne mobil ?! Så jag får ha mammas fula gammla mobil.. Irriterande !  Så jag kommer inte smsa så mycket , förutom på en person hihi (a) Jag kommer få tillbaka min mobil om typ 2-4 veckor ! Fan vad jobbig !

:(

Gud vad tråkigt jag har haft idag när jag inte kunnat smsa med Lollo! Jag måste ha min mobil nu! Annars vet jag inte hur jag ska klara mig ?! Hoppas dom kan fixa min mobil , och hoppas jag får tillbaka den idag! :O

Puss Jennifer

mobilen är knas..

Hejhej, nu är jag hemma med kristin. Hon sitter och målar naglarna. Skolan var väl sådär.. blev iallafall glad när jag fick reda på att jag hade data som elevensval. För då lär man sig om photoshop! Efter skolan så gick vi hem till mig. Juste , min mobil är typ sönder , det står att jag inte har någon täckning och jag kan inte smsa eller ringa någon , och jag ser inte att jag fått sms.. Men jag och pappa ska åka till huddinge snart och typ gå till expert och kolla om ´dom kan fixa det.. skriver senare.

Puss Jennifer


godnatt!

ååååååh.. är inte på alls bra humör just nu ! Jag orkar ingenting längre utan dig.. Du förstår inte hur det egentligen är.. Men jag orkar inte längre , jag har blivit sårad , och vill inte ta den risken igen.. Jag kommer inte över dig.. Jag hatar och se dig gå med henne..! Nu ska jag sova , godnatt!!!

Tack baby !

Du ska bara veta hur underbar du är! Du är en äkta vän , jag kan snacka om allt med dig.. Jag har inte kännt dig länge, men det känns som att jag har gjort det hela mitt liv typ. Du är allltid så snäll mot mig , du tar hand om mig och ser till att jag mår bra. Jag vill bara tacka dig för den du är och för allt du gjort för mig!       
I love u! <3


10 saker ni kanske inte visste om mig.

1. Jag bor i fosterfamilj.
2. Älskar och sjunga.
3. Gråter ofta
4. Mår nästan alltid dåligt över något.
5. Har bara varit riktigt kär en gång!
6. Bråkar ofta hemma.
7. Vill flytta.
8. Älskar och kolla på film.
9. brukar prata med mig själv när jag har tråkigt.
10. föddes med knark i blodet..


Hemma

Hejsan alla! eller , alla som läser min blogg ;) Inte för att det är så många men iallafall =) Idag var jag i skolan , det var väl s¨där. Ibörjan var det kul, första lektionen var engelska den var skit rolig med sofie och anton ! =) Hahah , fan vad flummiga vi var :P Sen  så hade vi No och det var skit kul med ebba:D Efter att vi hade slutat så hade hampus en lekton kvar för vi slutade inte samtidigt , så jag satt och hjälpte honom lite på So:n för att jag är så snäll (a) Jag hade precis haft allt det där innan dom ;) men iallafall , efter skolan gick jag hem till kristin den coola =) vi åt mackor och hon typ ränsade sin tros låda ?x] hahahha !Efter så stack vi till ip , för att hon hade träning klockan fem , så jag satt med sofie och denise, sen kom Dom coolaste , Lollo och Ante. så jag satt med dom också. vid klockan sex så skulle jag hem , det skulle lollo också , så alla gick :) så nu sitter jag här och fryser skiiiiit mycket ! Det var sviiiin kallt !!

Puss Jennifer


Godnatt

Nu ska jag borsta tänderna , sen ska jag sova , eller ska ligga och smsa med lollo tror jag :D Haha , vi webbade skit länge idag =) aja , ska stänga av datan nu.

 Puss Jennifer


städar!

Hejhej, nu har jag kommit hem från min syster. Dom hämtade mig ungefär vid ett kanske =) Vi åkte till Huddinge sjukhus, Ibba hade typ blivit misshandlad på lördag kväll.. Han såg ut och må bra , men han kommer inte ihåg något och han hade typ hjärnblöding och hans öga var som en tennisboll.. Sen åkte vi hem vid halv fyra, skönt och vara hemma, men måste fixa rummet lite. Tänkte lägga in bilder på vad jag köpte i fredags också, dom kommer väl in i kväll =)


Puss Jennifer


irriterande !

ååhhh! jag hade skrivit ett inlägg , men allt gick bara bort !! aja , pallar inte skriva om allt , jag är iallafall inte på landet längre , jag åkte till min syster i gnesta =) hennes kille är ochså här. skriver kanske mer ikväll.
saknar sommar 09 skit mycket..


Puss Jennifer


Sitter i bilen på väg till landet..

Tja , idag efter skolan så åkte jag till farsta med min farmor, jag köpte 2 par jeans från bik bok , och ett skärp från vila , ett par mjukis byxor från bik bok , och typ lite underkläder :) det blev inte så mycket faktist men det blev dyrt :p Haha ni får bilder på söndag tror jag :) just nu sitter jag i bilen på väg till landet , jag bloggar från mobilen , men när jag kommer hem så kommer jag ha data , men det är pappas. Han hade tydligen tagit med sig sin data och internet (a) thihih. Jag typ lyssnar så musik , men nu ska jag sova lite tror jag. Kommer hem på söndag så alla vet :) puss jennifer.

snabbt inlägg !

hejhej , nu har jag kommit hem och ska snart åka till farsta med min farmor.. haha :P just nu sitter jag och snackar i telefon med kristin om en liten sak som har hänt, hahah , jag är fett glad , men inte hon.. :P nu ska jag dra , skriver mer sen ! :D Puss Jennifer

Mobilbloggar

Hej igen , nu är jag på väg till ip med pontus , anton och antoni , jag ska inte vara med för att jag precis har varit sjuk. Och är fortfarande förkyld.. "/ Davve skulle gå med mig egentligen för han hade inga kläder. Men han gick hem och hämtade.. "/ så jag får gå själv. Men ska försöka att linnea ska gå med mig (a) men nu ska jag snacka med alla andra. Puss Jennifer

Mobilbloggar

Tjatja ! Nu är jag på väg till skolan. Vi börjar 20 över 8 idag. Jag vaknade 5 i halv , så jag blev lite stressad. Men jag hann jätte bra iallafall,men jag åt inte frukost , men det brukar jag inte göra :) det är skit kallt ute ju ! Jag har bara en jätte tunn kofta, linne och ett par mjukisbyxor , kände mig inte för att fixa mig idag :) igår så somnade jag typ vid 2.. Och när pappa kom och väckte mig idag på morgonen så var jag skit pigg ? Aja , nu ska jag skynda mig till skolan! Puss , ha det så bra!

Jag kommer även kunna blogga i skolan!

Tahaha , nu kommer jag säkert blogga lite oftare , men det kommer inte komma in bilder då jag bloggar från mobilen ;) efter som att jag har med mig mobilen vart jag än går så kommer jag kunna blogga vart jag än är ! :) puss Jennifer.

Mobilbloggar

Haha , Fyfan vad coolt :D jag viste inte att jag kunde blogga från mobilen ! Jag kan inte sova , så jag tänkte sätta på datan istället och skriva ett inlägg , men ville testa från mobilen, och det verkar fungera (a) asso jag kan verkligen inte sova innan 12 typ ? :s jag somnar alltid efter 12.. Fett cp.. Aja , imorgon ska jag nog till skolan, efter det så ska jag till farsta med min farmor, sen ska jag åka till landet.. Så jag antar att jag kanske kan blogga från mobilen för vi har ju ingen data där.. Men nu ska jag väl göra något annat.. Puss Jennifer

godnatt =)

Nu ska jag stänga av datan och lägga mig i sängen och smsa med typ ante :D
Godnatt Puss Jennifer

Ha-ha

Fyfan vad jag saknar när vi gick i 4an, jag var tsm med en underbar kille.. och jag hade grymt kul. jag saknar det ! Haha , snacka om att vi var små.. (a)

Ha-ha

Fyfan vad jag saknar när vi gick i 4an, jag var tsm med en underbar kille.. och jag hade grymt kul. jag saknar det ! Haha , snacka om att vi var små.. (a)

har tråkigt!

Just nu ligger jag i min sköna säng och typ lyssnar på press låt och smsar med ante cooling :) Men ändå så har jag ganska tråkigt ? Finns inget och göra längre , jag har fixat rummet , duschat och aa.. Jag orkar inte kolla på tv , har inte gjort det på ett tag faktist , jag börjar tycka att det är tråkigt.. :O asso jag måste börja bättra på mig att skriva lite fler inlägg och ha med lite bilder , det blir roligare och läsa då ! men aja , nu ska jag väl vara lite social på msn eller något.

 Puss Jennifer


sjuk.. igen ?

Idag är jag hemma för att jag är typ sjuk. Jag har varit sjuk skit ofta nu på sista tiden , ingen aning varför ? Antar att jag bara kommer typ ligga i sängen hela dagen , eller det blir väl kanske lite tv om det finns något bra att kolla på. Annars så kollar jag väl på film på datan! Jag har ju gjoer om mitt rum för någon vecka sen , och mamma tycker att det är så tomt , så jag kanske ska ha en dubbel säng , eller inte dubbel säng , men en större :) Det ska bli skönt , hoppas jag bara får det! (a) Nu sitter jag i sängen och ska typ söka på lite kläd sidor, jag ska shoppa med min farmor någon dag i farsta centrum :) Då får jag typ välja vad jag vill ! (a) Asso jag har typ inga kläder ?! Jag måste bara ha nya!! Men nu ska jag fixa lite saker på datorn också! Bloggar senare om jag har något och skriva ;)

Puss Jennifer


Orkar inte mer , ärligt!!

Asså , ärlig ! jag pallar inte bo kvar här ! Jag vill flytta nu ! Jag får inte ens träffa kompisar ? :S åhhhhhhhhh , ska fan snacka med min syrra om jag kan flytta te henne i norsborg !

Grattis Victor !

Haha , idag fyller den coola Victor år ! Grattis ! :D <3333


tråkigt.

Hej , nu siiter jag hemma och har tråkigt! Idag har jag varit i skolan , de var väl sådär.. Jag glömde min skåpnyckel hemma , så jag hade typ ingenting och göra idag ?! Den har dagen har gått ganska segt.. Men iallafall , vi hade ganska tråkiga lektioner idag , det började med typ matte 09.20. Fy fan vad jag hatar våran matte lärare , hennes röst är verkligen jobbig och lyssna på ! Man får fan ont i huvudet. :S sen hade vi So , det var väl sådär , jag satt och lekte med penvässaren (a) haha , hade ganska kul! x] Efter det så hade vi lunch, kommer inte ihåg vad det var..  eller joo, det var typ potatis med skinka , ingen aning vad det heter :P Efter lunchen hade vi slöjd , det är ganska kul faktist , fast inte idag.. vi håller på att göra typ metall gubbar? haha , men idag gjorde vi något annat.. efter det så hade vi No , jag fick typ utskällning av våran lärare för att han tycker att jag sprang runt så mycket. ? :S Hatar honom! Så han snackade med mig efter lektionen.. Sen fick vi sluta lite tidigare för att våran engelska lärare ska åka till Göteborg, så vi slutade typ vid 14.35 :) Efter som att jag inte hade någon skåpnyckel så var jag ju tvungen och lämna min väska i någons skåp så jag lånade felixs skåp under dagen, och jag hade inte tagit ut min väska från han skåp , och då får jag reda på att han redan har gått från skolan ?!! Så jag fick panik , men han hade inte kommit så långt (a) så han fick gå tillbaka med mig :) Matilda hade min mobil , och den höll jag också på att glömma , haha , så var tvungen och springa efter henne också :P Sen gick jag ner till centrum , där träffade jag Linda,Pontus,Patrik,Wille,Linnea,Loam,Emma,Antoni och Sara.P så jag stannade lite med dom också, Efter det så såg jag typ Lollo,Emma och Westling , dom skulle sola i stuvsta :) Haha , juste så Ante , Victor och Felix.F också :P Sen var jag tvungen och gå hem för att min farmor ska komma , så nu sitter jag här hemma och väntar på henne... -.- :S Mamma och Pappa är typ på något möte , så jag ska typ vara helt ensam med henne , HJÄÄÄÄLP ?!? :O Aja , ska fixa rummet lite innan hon kommer.


Puss Jennifer


...

Asså det finns personer jag hatar , det finns personer jag inte gillar varje dag , det finns personer jag älskar.. Jag hatar personer som är falska , dryga , patetiska , omogna , överdrivna , och ska spela något framför kompisar.. Varför kan man aldrig vara sig själv ? Det finns 3 personer jag inte alltid gillar.. 1. Du ska alltid gå över gränsen ! Jag trodde att du hade förändrats.. Men du är precis likadan ! Jag blir så irriterad av dig. ! 2. sen finns det två personer till.. När jag ser er så känns det bara som om att jag vill dööööö... Ni betyder skit mycket för mig, men ni bryr er inte om mig ? eller vad jag tycker , ni ska bara få som ni vill.. Och jag orkar inte ta den skiten längre.. Jag orkar inte bli behandlad så.. Jag har mått dåligt i ungefär 2 år nu.. Visst , ni kan se mig le , ni kan se mig skratta , men inerst inne så är det inte så.. Jag gråter typ varje kväll för att jag tänker att imrogon blir det samma sak.. Jag hatar att bli den som kommer i andra hand.. Och jag säger inte att ni måste vara med mig , Jag vet att jag inte alltid är perfekt och social , låt mig vara då.. för då mår jag inte bra , vill helst vara ensam och tänka vad jag ska göra.. Om jag behöver hjälp så kommer jag och frågar. Ni behöver inte bry er längre.. för jag klarar mig själv.. Men inerst inne så älskar jag er och ni betyder mest för mig , bara att jag inte visar det , jag får ingenting tillbaka för det!
säger inga namn..


Hemma hos davve

Hej hej. idag har jag varit i skolan, sen stacka jag hem till Weiner med Hampus och Oscar. Dom typ satt och spelade fifa.. -.- sen stack jag te ip , för att dom skulle ha träning. Där var davve så vi kollade på den tillsammans , och sen läste jag typ min bok , och kollade på när victor spelade , sen typ sa jag något så att han blev sur och hällde vatten på mig.. SKIT KALLT ! aja , sen drog jag och davve hem till honom , för att vi ska ha matsäck till imorogn så vi ska köpa det tillsammans. Så han skulle hämta pengar , han sitter och äter just nu , sen drar vi hem till mig och hämtar pengar , sen går vi till coop. :) Dagen i skolan var väl sådär.. va hade skolfoto.. Inte kul ! Jag såg ut som ett emo.. -.- men aja , hoppas Davve blir klar snart , pappa kommer få damp på mig ..

Puss Jennifer

Hemma me julia

Tjaaaaaaaaaaaaa. Jag hade tråkigt , så jag frågade om Julia ville komma hit idag, självklart så ville hon ! (a) Jag är ju alltid så snäll och söt... ? tahaha , nu ska vi äta kladdkaka :)

 


 Puss Jennifer


OMFG !!

Mitt hår är svaaaaaaaaaart ?!!!!!!! Vad fan ska jag göra nu?! Jag skulle ha mörkbrunt , men det är ju fan svart !! Åhhhh.. nu är jag irriterad & sur , jag ska aldrig mer färga mitt hår ! nu skiter jag i om det är svart.. jag kommer se ut som ett emo ?! imorgon har vi skolfoto , jag tänker inte vara med ! :S Ni kommer få en bild.. Passar jag i det ?





Puss Jennifer


Orkar inte alltid blogga.

Dagens humör: Irriterad
Dagens måste: Uppdatera mer
Dagens vill hända: träffa kompis
Dagens frisyr: färgar håret
Dagens outfit: sov kläder
Dagens person: Louise
Dagens dryck:
juice
Dagens dåliga: Har tråkigt
Dagens bra: Färgar håret
Dagens planer: Inga planer alls
Dagens längtan: Mmma& pappa åker på semäster 
Dagens vill ha: Kläder 
Dagens saknad: Någon & prata med


Fan , pallar inte!

Fy fan vilken dag asso.. Jag har inte mått alls bra. Idag åkte jag till min syster. Hennes dotter fyllde år idag , så pappa körde mig dit tidigare för att jag och hennes barn typ skulle till hogelbypark. Sen klockan fyra så kom hela familjen dir för att fira henne. Jag kände bara att det blev för mycket när jag var där. Jag kännde mig så ensam. ÄVen fast alla var där. Men det var lixoom ingen som såg mig.. Jag gick till toaletten och typ satt och grät.. Satt där typ i en halvtimme. Sen kom min syster och knakkade på och fågade hur det var. Jag sa att det inte var något. När vi skulle åka så snackade jag med min andra syser , asso hon är 35. Det var hennes dotter som fyllde år. Hon märkte att jag hade varit tyst dom senaste timmarna, så hon frågade om dety hade hänt något. men jag sa bara nej, sen började tårarna att rinna. Hon ville att jag skulle sova där , men jag ville bara hem, jag pallade inte.. Men nu ska jag kolla på film med Ida. Vet inte riktigt vad det blir för film. Skriver senare kanske om jag orkar.


Puss Jennifer


shit.

Jag har inte skrivit på hela dagen typ, jag har varit med sofie ! så har inte haft tid med bloggande :D haha. hon betyder mer , faktist ;) hon ska sova här. nu ska vi typ ligga i sängen och mysa lite.. (a) tahahha.. ta det hur ni vill;) Puss Jennifer


Hemma hos sofie baby

Hej hej, nu är jag hemma hos Sofie. Vi var i huddinge med min pappa och hämtade legitimation. Nu kom vi hem till henne, hon typ packar , hon skoa sova hos mig !! jippie (a) vi kommer ha det skit kul ! asso , det är första gången hon sover hos mig på 8 år ?! hur låter det egentigen ? haha. Men nu ska vi dra. Puss Jennifer

dags att börja gå till skolan

Nu har jag fixat mig , ska bara borsta tänderna sen ska jag typ gå. det kommer komma mycket bilder idag tror jag.

Puss Jennifer


vaken !

Godmorgon ! Nu är jag vaken, eller har varit det ett tag, men vill inte gå upp från sängen. Det är svin kallt i mitt rum ! Idag börjar jag typ 08:20 så jag behöver inte stressa som jag alltid gör.. jag duschar ju varje morgon, men nu ska jag börja tvätta håret varannan  eller något, det sliter så himla mycket på håret.. aja, idag ska jag vara med söta Sofie. Vi ska nog inte göra något speciellt, hon kanske sover här, Hoppas!! asso , jag har känt henne i 8 år typ , och vi har aldrig slaggat.. ? fett weard eller vad ? haha. men nu ska jag fixa mig i ordning tror jag! Skriver senare. 

Puss Jennifer


ska göra mig i ordning för sovdags.

Godnatt alla söta , nu ska jag sova. Hörs imorgon !


känns som evigheter ?

Hejhej ! Känns som evigeter sen när jag bloggade ! Jag bloggade i morse , men ändå (a) idag så har jag varit i skolan. Det var ganska kul. Var på bra humör!! :D skit härligt (a) efter skolan var jag lite med patrik kasper sara och kristin. Vi sminkade patrik och kasper. Fan vad roligt ! Hahaha! sen skulle vi hem till kristin, när vi stog utanför hennes port så säger hon att hon inte har några nycklar.. ?! så vi gick hem till mig istället. Men det var bara jag sara och kristin då. Vi skulle färga hennes hår, eller sara ärgade det. Det blev snyggt, men hon skulle ha tagit en till burk. för det blev fortfarande lite blont på vissa ställen. Klockan blev ungefär halv åtta tills dom gick. Så nu sitter jag här och webbar med Sofie och Simon, smsar med Lollo och Fredde. Imorgon ska jag väl vara med sofie tror jag :) Ska bli kul! var ganska länge sen jag var med henne :) nu ska jag nörda framför datan tror jag :) skriver mer senare kanske , eller imorgon :)
     
Puss Jennifer


hejdå !

Nu ska jag gå till skolan. Efter det så ska jag till kristin :) Bloggar när jag kommer hem !

Outfit

 Puss Jennifer


skola idag.

Idag ska jag gå till skolan ! har precis duschat klart :) vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. Det värsta är att jag har ingen spegel i mitt rum !! jag tog ju bort smink bordet igår. Så nu har jag ingen spegel.. Jag får väl gå till någon annans rum :O Nu ska jag fixa i ordning mig :) skriver sen senare :)

 Puss Jennifer


Godnatt

Nu ska jag lägga mig i sängen och smsa lite tror jag. Jag måste orka upp till skolan imorgon! Börjar typ 08:10 :) Imorgon ska jag nog vara med kristin och sara :) ska bli kul. skriver nog ett inlägg innan jag drar te skolan :)
godnatt

Puss Jennifer


:S

VARFÖR SKA DU HÅLLA PÅ FÖR ?! BLIR SÅ FUCKING IRRITERAD ! LÅT MIG VARA FÖR EN GÅNGS SKULL ! JAG BER DIG ! JAG ORKAR INTE MED ALLT DITT TJAT & SKIT! LÅT MIG VARA DEN JAG ÄR..!

Fan vad skönt !

Äntligen klar med mitt rum!! Så jävla skönt och ha det städat! Jag är faktist nöjd med resultatet :) mitt rum ser så mycket större ut nu. jag har skit ont i ryggen nu. Imorgon ska jag nog till skolan. Det ända jag har gjort idag är och ha städat typ . skit jobbigt. jag städade verkligen heeeeeeeeeela rummet. jag damsög torka bort allt dammfrån hyllor. jag ränsade massor med saker sen när jag gick typ i fyran , rummet känns så frächst nu ! :D Men aja , nu ska jag nog vara inne på msn eller något. Sen ska jag väl lägga mig i sängen och smsa med Lollo baby ! :D <33 Ni får en bild på hur mitt rum ser ut nu ;) hoppas ni tycker om det.




 


NU


Puss Jennifer


fortfarande sjuk..

Tyvärr är jag fortfarande sjuk.. "/ Och jag sa ju att jag skulle städa mitt rum.., det gick inte så bra, det ända jag gjorde var och städade mitt kläd skåp.. eller jag ränsade vad jag kunde använda och inte kunde använda :)
Men imorgon måste jag fan till skolan ! Det är så jävla tråkigt här hemma ! det finns ingenting och göra.. -.- Jag missar så himmla mycket av skolan också.. jag behöver den tiden, men jag brukar oftas ändå bara och sitta och prata bort lektionerna.. inte bra ! måste börja ta skolan på allvar nu ! annars blir det inte lätt sen senare. Jag ska nog färga håret mörkbrunt. Mamma vill att jag ska klippa mig också. Men jag vet inte.. Jag vill ha långt hår ! Men det växer aldrig ! Ska nog bara klippa topparna isåfall :) vi får se hur det blir :)



Puss Jennifer


måste städa rummet !

Nu måste jag städa. jag har sagt att jag ska göra det i typ en vecka nu , men det har aldrig blivit något. Jag har inte orkat! Men nu måste jag.. det ser hemskt ut ! tror jag ska möblera om också. :) vi får se hur det går.
Just nu ser det ut så här.. Ni kommer att få se en bild sen när det är klart också ! :)

Puss Jennifer


mörkt eller ljust ?



Puss Jennifer


godmorgon !

Nu har jag vaknat , eller inte riktigt. Jag gick upp nu ;)
Jag har legat i sängen och slöat. Gick inte till skolan idag. Mådde inte så bra, men bättre än igår iallfall , det är ett stort plus :) nu ska jag försöka fixa lite med picasa :) fattar inte så mycket , så Linda får komma hit idag och hjälpa mig med det! jag har laddat ner photoshop också. men sen märkte jag att det var på engelska.. -.- så jag kommer inte fatta så mycket -.- aja , ska väl försöka lite iallafall , sen ska jag väl duscha , o fixa mitt rum. det är ganska stökigt kan man säga.

Puss Jennifer


00:52

Jag kan inte sova ! vet fan inte vad jag ska göra längre! allt känns så tomt & tråkigt.
jag är skit trött , men mina ögon vill inte sova. Och det finns inget och göra! ååh.. vad irriterande !
Imorogn ska jag inte till skolan , jag är fortfarande förkyld, skit tråkigt.. !
Ska väl hitta på något nu. rensa datorn eller något.


Puss Jennifer


godnatt.

Jag ska inte sova än , men ska typ logga ut från allt o fixa lite bilder på datan :)
sen ska jag stänga av den och lägga mig i sängen och smsa. Tror inte jag ska till skolan imorgon heller.
Har ont i huvudet och är snuvig -.- det är skit jobbigt !
aja , bloggar väl mer i morgon, efter som att jag inte ska till skolan så blir det lite mer :)



Puss Jennifer


ska jag färga håret ?

Hmmm.. har tänkt på det länge, men vet inte vilken färg ? Vad tycker ni om den här ? Om inte , ska mamma ha den här färgen så får jag leta vidare..
 


Puss Jennifer


-


I wanna know
who ever told you I was letting go
the only joy that I have ever known
girl, they're lying

just look around
and all of the people that we used to know
have just given up, they wanna let it go
but we're still trying

so you should know this love we share was never made to die
I'm glad we're on this one way street just you and I just you and I

I'm never gonna say goodbye
cuz I never wanna see you cry
I swore to you my love would remain
and I swear it all over again and I
I'm never gonna treat you bad
cuz I never wanna see you sad
I swore to share your joy and your pain
and I swear it all over again
all over again

some people say
that everything has got its place in time
even the day must give way to the night
but I'm not buying
cuz in your eyes
I see a love that burns eternally
and if you see how beautiful you are to me
you'll know I'm not lying

sure there'll be times we wanna say goodbye
but even if we try
there are something's in this life won't be denied
won't be denied
I'm never gonna say goodbye

cuz I never wanna see you cry
I swore to you my love would remain
and I swear it all over again and I I'm never gonna treat you bad
cuz I never wanna see you sad
I swore to share your joy and your pain
and I swear it all over again

the more I know of you, is the more I know I love you,
and the more that I'm sure I want you forever and ever more
and the more that you love me, the more that I know
oh that I'm never gonna let you go
gotta let you know
that I
I'm never gonna say goodbye (Im never gonna say goodbye)
cuz I never wanna see you cry (I never wanna see you cry)
I swore to you my love would remain
and I swear it all over again and I (swear it all over again, and I)
I'm never gonna treat you bad (I never wanna treat you bad)
cuz I never wanna see you sad (I never gonna see you sad)
I swore to share your joy and your pain (oh no, oh no)
and I swear it all over again
all over again
all over again
and I swear it all over again



jag vill fortsätta så som vi hade det !

Puss Jennifer

Det finns en person ivägen för våran vänskap.


?

Någon som kan fixa header ? (a)


filmen sög!

Haha , nu har jag kollat klart på filmen. Vet inte vad den heter , men den sög !
Handlade typ om någon hund -.- ska nog kolla på en annan nu :) Bloggar senare ;)

Puss Jennifer


Louise Andersson <3

Louise gumman , jag vill verkligen att du ska veta att du betyder skit mycket för mig. Vi har inte träffats många gånger , men det kommer mer vah ? Du har hjälpt mig under svåra tider. Dom tiderna som jag inte klarar av själv , dom tider då ingen annan finns för mig , dom tider jag har förlorat allt. Då har du funnits för mig. Jag önskar att jag hade lärt känna dig innan. Du är en så grymt otrolig tjej! Du är så stark , du klarar av allt! Tvivla aldrig på att du inte duger , eller att du inte har någon kvar. För du kommer alltid ha kvar mig , och du duger för alla! Alla dom som känner dig ska vara väldigt stolta över att få lärt känna dig!

I LOVE U <3


Sjuk..

Idag är jag sjuk, så jag stannade hemma istället. Jag hade feber igår, och är förkyld. Jag blev det typ igår efter att varit på ip när det regnat.. Idag ska jag väl bara vara hemma, kolla på någon film eller något. Jag tror att jag kommer vara hemma imorgon också, känner mig inte så bra just nu, hoppas det blir bättre. Igår gick jag och la mig vid halv två, kunde inte sova. men aja , nu ska jag kolla på film och smsa med min sötaste !


Puss Jennifer


Söndag

Nu har jag kommit hem från ip. Jag var där för att kolla på mellis match :)
när dom hade samling så satt jag typ helt själv , sen kom Lollo och Sara , sen kom typ Erik och Victor också.
vi satt och kollade på matchen tsm :) stuvsta vann typ med 7-2 tror jag :) inte riktigt säker , dom mötte typ rönninge. efter det så skulle p-96 spela match mot bajen :) dom vann med 4-2 tror jag :) har inte riktigt koll på det där ;) när dom hade spelat klar så gick vi in till omklädiningsrummet och satt där inne för att det var så kallt ute ! alla frös ihjäl typ , det började spö regna typ.. Just nu sitter jag med datan i famnen och kollar på one three hill , skit bra ! Nu ska jag fortsätta och kolla ! skriver senare :)

 Puss Jennifer


Ska börja bloggga nu !

Hejsan alla !
Nu har jag bestämmt mig, jag ska börja blogga! det ska bli ganska kul faktist. jag har tänkt på att börja för jätte länge sen , men det har inte blivit något. Jag antar att jag inte kommer att skriva så mycket i början, just nu är jag hemma hos Melinda , jag slaggade där , Hampus också. egentligen skulle victor också sova här , men han fick inte sen. tråkigt. igår kväll så låg vi och kollade på film "män som hatar kvinnor" fattade inte så mycket men..,  Haha , vi vaknade typ vid 8 för att hampus började hoppa i våran säng !! fan vad irriterade vi blev. nu sitter jag och skriver på mellis mini data , det funkat sådär ;) melinda och hampus  typ brottas? idag ska vi till ip för att båda ska typ spela match :)
aja , skriver mer när jag har tid .
Puss Jennifer


RSS 2.0